OKTATÓK


Kökény JózsefKökény József

Iskolavezető, szakoktató

 

2014-ben megalapítottam autósiskolámat, amelyben iskolavezetőként veszek részt. Kollégáimmal arra törekszünk, hogy tanulóink biztonságosan, magabiztosan közlekedjenek az utakon a jogosítvány megszerzését követően is. Ha te is fiatalos, lendületes oktatásra vágysz, minket megtalálsz! :)

 

Lukács ImreLukács Imre

Szakoktató

 

Főállású szakoktatóként dolgozom a Kökény Autósiskolánál.

Több mint 20 éves tapasztalattal, szakmai tudásom legjavával és nagy türelemmel oktatom tanulóinkat. Az évek során rengeteg pozitív visszajelzést kaptam tanulóimtól, amely megerősít abban, hogy amit szeretettel csinálnak, azt szeretet fogja viszonozni. 

Hobbim a sportlövészet, illetve a motorozás.

 

 

 

Bakó Zoltán

Szakoktató

 

Szakoktatói tevékenységemet 2018-ban kezdtem el a Kökény Autósiskolánál. Az oktatás során törekszem magamból illetve tanulóimból a legtöbbet kihozni, hogy a jogosítvány megszerzését követően is magabiztosan tudjanak közlekedni.

 

Kakulya Jenő szakoktatóKakulya Jenő

Szakoktató

 

A gyermekkori matchbox tologatás, és autóskártya játékok során mutatkoztak bizonyos jelek, hogy közöm lehet a későbbiekben az autókhoz. Aztán később a tanulmányaim is ilyen irányban indultak meg. Autóforgalmi iskolában végeztem, mint gépjárműüzemi technikus. A szakoktatói minősítés megszerzése is régi vágyam volt. Úgy gondolom, hogy kellő empátiával és türelemmel rendelkezem. Az elmúlt években szerzett tapasztalatokat, szakmai tudást szeretném a tanulók javára fordítani a képzésük alkalmával.

 

Kisgyörgy TamásKisgyörgy Tamás

Szakoktató

 

Tavaly csatlakoztam a Kökény Autósiskola csapatához, melynek oktatási filozófiájával és a tanulókkal szembeni korrektségével az első perctől kezdve azonosulni tudtam. Az oldott hangulatú órák során arra törekszem, hogy felkészítsem tanulóimat a folyamatosan változó közlekedési kultúránkhoz. 

‌ 

Zágon LeventeZágon Levente

Szakoktató

 

Kiegyensúlyozott, türelmes oktatónak tartom magam, akire tanulóink mindig számíthatnak. Ezért lelkiismeretesen készítem fel őket nemcsak a forgalmi vizsgára, hanem a további önálló vezetésre is.

 

Várkonyi LászlóVárkonyi László

Szakoktató

‌  

Kis László 

Szakoktató

 

 


 

Lepd meg vezetni vágyó szeretteidet a vezetés élményével! 


Ajándékutalvány folyamatosan kapható,

tetszés szerinti összegben!

Tanfolyam indulásáig hátralévő idő:

120

4

12

22

nap óra perc m.perc
JELENTKEZÉS

Kapcsolat

Cím:
KÖKÉNY Autósiskola

Iroda: 2700 Cegléd, Kossuth Ferenc u. 12. (Telekom mellett)

Nyitva minden hétköznap 9.00-13.00-ig és 14.00-17.00-ig

GPS:

47.1835137, 19.7853774

Iskolavezető:

Kökény József

Tel.: +36(70) 551 9740

E-mail: Kattintson ide!

Közvetlen üzenetküldés

Adószám:

25510836-1-13

Képzési engedély sz.:

KE/ST/82/A/1788/1/2016

NKH Képzőszervi azonosító: 8403

 

Állást keres?

https://hu.jooble.org jooble