+36 30/881 6644

info@kokenyautosiskola.hu

OKTATÓK


Kökény JózsefKökény József

Iskolavezető, motoros szakoktató

2014-ben megalapítottam autósiskolámat, amelyben iskolavezetőként veszek részt.Kollégáimmal elsősorban nem a mennyiségre, a létszám növelésére törekszünk, sokkal inkább a valós tudás átadására. Célunk úgy megtanítani tanulóinkat vezetni, hogy a jogosítvány megszerzését követően is biztonságosan és balesetmentesen tudjanak közlekedni. A mottóm, vezérlő elvem mindig is ez volt:
Jogosítványt bárhol szerezhetsz, de velünk vezetni is megtanulsz!

 

 

Lukács ImreLukács Imre

Főállású szakoktatóként dolgozom a Kökény Autósiskolánál.

Több mint 30 éves tapasztalattal, szakmai tudásom legjavával és nagy türelemmel oktatom tanulóinkat. Az évek során rengeteg pozitív visszajelzést kaptam tanulóimtól, amely megerősít abban, hogy amit szeretettel csinálnak, azt szeretet fogja viszonozni. 

Hobbim a sportlövészet, illetve a motorozás.

 

Bakó Zoltán

Szakoktatói tevékenységemet 2018-ban kezdtem el a Kökény Autósiskolánál. Az oktatás során törekszem magamból illetve tanulóimból a legtöbbet kihozni, hogy a jogosítvány megszerzését követően is magabiztosan tudjanak közlekedni. Az egyedi igényeket, kéréseket figyelembe véve oktatom tanulóinkat, melynek köszönhetően rengeteg pozitív visszajelzést kapok. 

 

Kakulya Jenő szakoktatóKakulya Jenő

A gyermekkori matchbox tologatás, és autóskártya játékok során mutatkoztak bizonyos jelek, hogy közöm lehet a későbbiekben az autókhoz. Aztán később a tanulmányaim is ilyen irányban indultak meg. Autóforgalmi iskolában végeztem, mint gépjárműüzemi technikus. A szakoktatói minősítés megszerzése is régi vágyam volt. Úgy gondolom, hogy kellő empátiával és türelemmel rendelkezem. Az elmúlt években szerzett tapasztalatokat, szakmai tudást szeretném a tanulók javára fordítani a képzésük alkalmával.

 

Kisgyörgy TamásKisgyörgy Tamás

2019-ben csatlakoztam a Kökény Autósiskola csapatához, melynek oktatási filozófiájával és a tanulókkal szembeni korrektségével az első perctől kezdve azonosulni tudtam. Az oldott hangulatú órák során arra törekszem, hogy felkészítsem tanulóimat a folyamatosan változó közlekedési kultúránkhoz. 

 

 

Kövesligeti IstvánKövesligeti István

Véleményem szerint a vezetői engedély megszerzése a legtöbb ember számára életre szóló élményt jelent. A magam részéről igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a tanulóimnak ez egy pozitív élmény maradjon. Korábbi munkahelyeimen több százezer kilométeres járművezetői gyakorlatot szereztem, nagy részét autóbusz-vezetőként. 

 

Détári István

 

Mindig is érdekeltek a különböző gépjárművek, de leginkább az azokkal való közlekedés, ezért több kategóriából is szereztem vezetési jogosultságot. Emellett több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a megkülönböztető jelzésekkel felszerelt gépjárművek vezetése terén, mely a legmagasabb szakmai előírásoknak való megfelelést követeli meg tőlem. Ezen a téren szerzett tapasztalataimmal, felkészültségemmel, a különböző forgalmi helyzetekben a helyes közlekedési magatartás tanúsításával szeretném gyarapítani a tanulóim tudását az oktatási órákon. A Kökény Autósiskola mottójával abszolút azonosulni tudok, tanulj meg vezetni!

 

 

 

Hegedűs Lajos

A jogosítványom megszerzése óta több millió kilométert vezettem, ami alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. Tudom, hogy mindenki számára fontos lépés a jogosítvány megszerzése, ezért az a célom, hogy ez egy maradandó pozitív élmény legyen. A gyakorlati órák alatt fontosnak tartom, hogy nyugodt, stresszmentes légkörben sajátítsák el a tanulók az autó kezelését és a forgalomban való biztonságos közlekedést. Célom, hogy a sikeres vizsgához saját ütemedben, jó hangulatban, pozitív élményekkel, felkészülten jussunk el. A jogosítvány megszerzése után, kezdő vezetőként pedig magabiztosan, felkészülten, biztonságosan tudj a mai forgalomban részt venni.
SZERESS VEZETNI-VEZETNI JÓ! :)


 

Ajándékutalvány folyamatosan kapható, tetszés szerinti összegben! 

A tanfolyam indulásáig hátralévő idő:

120

4

12

22

nap óra perc m.perc
JELENTKEZÉS

Kapcsolat

Cím:
KÖKÉNY Autósiskola

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc u. 12. (Telekom mellett)

Nyitva minden hétköznap 9.00-12.00-ig és 13.00-17.00-ig

GPS:

47.1835137, 19.7853774

Telefon: 06 (30) 881 6644

E-mail: Kattintson ide!

Közvetlen üzenetküldés

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003333 

Állást keres?

https://hu.jooble.org jooble